Janna Verhorst is de leuke vriendin van Thomas Ouwejan

Het is niet bekend wanneer de twee elkaar hebben leren kennen. Dat ze samen gelukkig zijn blijkt uit de foto’s. Janna studeert op dit moment Media, informatie & communicatie. Haar zaterdagen besteed ze mede aan hockey, ze doet het al jaren. Net als haar vriend is ze dus erg sportief. Ben je benieuwd naar foto’s van haar? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Thomas Ouwejan

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Media, informatie & communicatie student
  • Bijzonderheden: Is net als haar vriend erg sportief, ze speelt hockey

De tekst gaat verder onder de foto’s

Thomas Ouwejan is speler van AZ Alkmaar

De centrale verdediger uit Amstelveen speelt al sinds zijn jeugd bij AZ Alkmaar. In 2015 maakte hij op 18 jarige leeftijd zijn debuut voor het eerste. De teller staat inmiddels op meer dan 70 wedstrijden. Hij wist al twee keer te scoren voor zijn werkgever. Vanaf 2012 maakt hij ook uit van het Nederlands elftal. Het jeugdteam wel te verstaan. Hij kwam al uit voor Nederland onder de 17, 19, 20 en 21. Als hij deze lijn doorzet zal het waarschijnlijk niet lang gaan duren voordat Thomas wordt geselecteerd voor het eerste van Nederland.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Thomas Ouwejan

Kan je geen genoeg krijgen van de Janna Verhorst? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Benieuwd naar nog meer WAGS uit Nederland? Bekijk dan het overzicht met alle Nederlandse WAGS op deze site. Je vindt hier bijvoorbeeld ook Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt.