Wat weten we van Jasmien Claes

Heel veel is er niet bekend over de vrouw van Simon Mignolet. Er zijn veel WAGS die graag in de spotlights staan en veelvoudig gebruik maken van Social Media. Jasmien is echter niet zo. Voor haar is Social Media zoals Facebook of Twitter waarschijnlijk niet weggelegd. Gelukkig post Simon wel regelmatig foto’s van haar. Wat we wel weten is dat ze net als haar man uit België komt en dat het stel in 2015 met elkaar is getrouwd. Daarnaast weten we dat ze samen twee kinderen hebben. Op dit moment wonen ze weer in hun thuisland België. Tussen 2010 en 2019 hebben ze echter in Engeland gewoond aangezien Simon voor Sunderland en Liverpool speelde. Benieuwd naar foto’s van Jasmien Claes? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Simon Mignolet

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Zijn in 2015 getrouwd en hebben samen twee kinderen

De tekst vervolgt onder de foto’s

Simon Mignolet is speler van Club Brugge.

5 augustus 2019 betaalde de Belgische topclub 7 miljoen euro aan Liverpool. De keeper, geboren in Sint-Truiden verliet Liverpool na 155 officiële wedstrijden voor ze te hebben gespeeld. Voor hij bij Liverpool kwam speelde hij bij Sunderland, hij stond daar 90 keer onder de lat. Zijn profcarriere begon echter in België waar hij in 2006 debuteerde voor VV St. Truiden. Hij wist voor zijn eerste club zelfs een keer te scoren. In zijn lange carrière won Simon maar één prijs. Echter won hij wel meteen een van de grootste prijzen die je kan winnen namelijk de Champions League beker.

Nog meer foto’s van de vrouw van Simon Mignolet.

Benieuwd naar nog meer foto’s van Jasmien Claes? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar man. Hij post regelmatig foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Wat dacht je van Rike Nooitgedagt de vrouw van Liverpool speler Virgil van Dijk.