Jennie Hirtl Rinne is de knappe vrouw van Jacob Rinne

  • Nationaliteit: Zweeds
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen een dochtertje

Jennie en Jacob stapte in 2018 in het huwelijksbootje

Jennie Hirtl Rinne is de vrouw van Jacob Rinne. Dit Zweedse stel is momenteel woonachtig in het Deense Aalborg. Hier is Jacob Rinne doelman van Aalborg BK. In 2018 bezegelde ze hun liefde door in het huwelijksbootje te stappen. Een jaar later werd het stel de trotse ouders van hun dochtertje Livia. Voorheen woonde het stel in België, in die tijd stond Jacob Rinne onder contract bij KAA Gent. De vrouw van Jacob Rinne is vrij actief op social media. Ze deelt graag haar leven met haar volgers. Zeker nu ze moeder is geworden gaat ze maar wat graag op de foto met hun lieve dochtertje!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Zweedse doelman Jacob Rinne

Jacob Rinne is een Zweedse doelman die werd geboren op 20 juni 1993 in Laxå. Jacob begon met voetballen bij de plaatselijke voetbalclub uit zijn geboortedorp. Zijn debuut in het betaald voetbal maakte Jacob Rinne bij BK Forward. Deze club kwam uit op het derde niveau van Zweden. In 2014 maakt hij de overstap naar Örebro SK, een club die uitkomt op het hoogste niveau in Zweden. In de drie seizoenen die daarop volgde kwam Jacob Rinne tot 43 optredens.
Voor aanvang van het seizoen 2016/2017 maakte Jacob Rinne een transfer naar het Belgische Club Brugge. Hij verving bij Brugge de naar Newcastle vertrokken doelman Matz Sels.

Zijn eerste seizoen bij Brugge stond Jacob Rinne als eerste doelman onder de lat. Helaas voor Jacob Rinne trok Club Brugge in de winterstop een nieuwe doelman aan in de naam van Lovre Kalinić. Dit betekende dat Jacob Rinne het vanaf dat moment met een plek op de bank moest doen. Dit deed Jacob Rinne doen besluiten te vertrekken. Hij vertrok naar Denemarken en tekende een contract bij Aalborg BK. Daar lijkt het goed op zijn plek te zitten. Na het seizoen 2017/18 werd hij door de supportersclub van Aalborg uitgeroepen tot speler van het seizoen.

Wil jij nou nog meer zien van Jennie Hirtl Rinne? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!