Jennifer Giroud is de vrouw van Olivier Giroud

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: In 2011 zijn Jennifer en Olivier Giroud met elkaar getrouwd

Meer over Jennifer Giroud

De vrouw van Oliver Giroud is geboren in Amerika. Doordat ze getrouwd zijn heeft ze inmiddels ook de Franse nationaliteit. Ze maakt geen gebruik van Facebook, Instagram of Twitter. Ze komt graag naar de voetbalwedstrijden van haar man kijken. Vooral als Frankrijk moet spelen zit ze graag in het stadion. Het stel heeft samen twee kinderen. Het is niet bekend of de Frans/Amerikaanse werkt of dat ze full time bezig is met het opvoeden van haar kinderen.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Olivier Giroud speler van Chelsea

Giroud heeft over een periode van 2012 tot 2018 eerst voor Arsenal gespeeld. Hij speelde 180 wedstrijden voor de club uit Noord Londen. Hij wist 73 keer te scoren voor de club. Voor een bedrag van 17 miljoen euro werd Giroud op de laatste transferdag in januari 2018 overgenomen. Voor Chelsea speelde hij inmiddels meer dan 40 wedstrijden. Het net vond hij echter nog niet zo vaak. Met Frankrijk werd de spits in 2018 wereldkampioen in Rusland. Hij wist het echter niet voor elkaar te krijgen om ook maar één doelpunt te scoren.

 

Mis niets van Jennifer Giroud

Als je niets wil missen over de vrouw van Olivier Giroud kan je het beste deze pagina in de gaten houden. Regelmatig wordt deze voorzien van nieuwe informatie en foto’s.

 

Benieuwd naar meer Franse WAGS? Je vindt hier een overzicht. Je vindt hier onder andere de vrouw van Antoine Griezmann.