Jennifer Lonergan is de vrouw van Andy Lonergan

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Andy en Jennifer hebben samen twee kinderen

Meer over Jennifer Lonergan

Het stel is al meer dan 14 jaar getrouwd. Zelf is ze net als haar man ook erg sportief. Ze heeft in 2018 samen met 7 andere (waaronder haar man) de Kilimanjaro beklommen. Ze heeft voor haar prestatie geld ingezameld via een fundraising. In totaal heeft ze meer dan 24.000 pond verdient. Het geld wat ze heeft verdient wordt allemaal weggegeven aan verschillende goede doelen.

 

Onder de foto’s gaat de tekst verder

Andy Lonergan keeper van Liverpool

In de zomer van 2019 is Lonergan transfervrij overgekomen van Middlesbrough. Hij is als back-uo gehaald achter Alisson Becker en Adrián. Op veel speel minuten hoeft de keeper uit Preston dus niet te rekenen. Echter kan hij in het seizoen 2019/2020 wel kampioen van Engeland gaan worden. Liverpool verspeelde nog maar weinig punten dit seizoen. Ze staan op kop in de Premier League en wie weet worden ze eindelijk weer eens kampioen.

 

Jennifer Lonergan heeft geen Social Media

De vrouw van Andy Lonergan heeft zelf geen Social Media account. Als je meer foto’s van de dame wilt zien kan je ook eens de Instagram pagina van haar man bekijken. Hij post regelmatig foto’s van zijn vrouw.

 

Benieuwd naar andere Engelse WAGS? Deze vind je hier.