Jennifer Rueda de knappe vrouw van Iago Aspas

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Jennifer Rueda en Iago Aspas zijn eind 2019 in het huwelijksbootje gestapt

Jennifer en Iago stapte in 2019 in het huwelijksbootje

Jennifer Rueda is de prachtige vrouw van Celta de Vigo ster Iago Aspas. Deze Spaanse schone mag sinds eind 2019 de vrouw van Iago Aspas noemen. Dit prachtige stel is de trotse ouders van een zoontje en een dochter. Wat Jennifer precies voor werk doet is onbekend voor ons. Wanneer je op haar Instagram kijkt zie je vooral veel foto’s van haar kinderen, vakanties en van haar man natuurlijk.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Celta de Vigo ster Iago Aspas

Iago Aspas kwam op 1 augustus 1987 ter wereld. Deze Spaanse linkspoot is een gevaar voor iedere defensie. Hij verruilde Sevilla FC in juli 2015 voor Celta de Vigo. Aspas debuteerde in 2016 in het Spaans voetbalelftal.

Aspas kwam al vanaf zijn 7e jaar uit voor Celta de Vigo. In het seizoen 2007/2008 maakte hij zijn debuut bij de profs. Hij deed dit op het 2e niveau in Spanje. In 2009 maakte Aspas promotie naar het eerst elftal. In het seizoen van 2011/12 maakte Aspas 23 goals in 35 wedstrijden. Mede hierdoor promoveerde zijn team na 5 jaar weer naar het hoogste niveau. Het seizoen daarna was weer een zwaar seizoen voor Celta. Ze ontsnapte op de laatste dag aan degradatie. Dat seizoen was Aspas goed voor 12 goals in 34 wedstrijden.

Wil jij nou nog meer zien van Jennifer Rueda? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!