Jenny Schmelzer is de spontane vrouw van Marcel Schmelzer

Heel veel is er niet bekend over Jenny. Ze blijft net als vele andere WAGS het liefst uit de spotlights. Ze maakt niet gebruik van Twitter, Facebook of Instagram. Op het Instagram-account van haar man staan ook geen foto’s van Jenny Schmelzer. Toch hebben we een aantal foto’s weten te bemachtigen, scroll naar beneden om deze te bekijken. Wat we verder nog meer weten over Jenny is dat ze in 2013 met Marcel is getrouwd.

Meer informatie over de vrouw van Marcel Schmelzer

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Jenny en Marcel gaven in 2013 het ja woord aan elkaar

De tekst gaat verder onder de foto’s

Marcel Schmelzer speelt bij Borussia Dortmund

De Duitse verdediger is een kind van de club. Hij speelt namelijk al sinds 2005 voor Dortmund. De teller staat inmiddels op meer dan 230 wedstrijden. Hij heeft nooit een transfer willen maken omdat hij, zoals hij zelf aangaf er altijd prima wordt behandeld en het altijd naar zijn zin heeft. Marcel Schmelzer heeft bij Dortmund zowel twee keer de Bundesliga gewonnen als twee keer de Duitse beker. Voor Duitsland kwam hij tussen 2010 en 2014 16 keer in actie. Hij wist voor zijn vaderland echter nooit te scoren maar dat is ook niet onlogisch gezien hij een verdediger is.

 

Blijf up-to-date over de vrouw van Marcel Schmelzer

Wil je niets missen over Jenny? Houdt dan deze pagina goed in de gaten. Deze wordt namelijk regelmatig voorzien van nieuwe foto’s en informatie.

 

Een overzicht met meer Duitse WAGS vind je hier. Denk bijvoorbeeld aan Nina Neuer de vrouw van Manuel Neuer.