Jesica Sterling is de beeldschone vrouw van David Ospina

  • Nationaliteit: Colombiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Gaf David Ospina in 2012 haar ja-woord

Jesica en David hebben samen twee kinderen

Jesica Sterling is de vrouw van David Ospina. Dit Colombiaanse koppel woont in Napels. David Ospina is de doelman van SSC Napoli. Jesica Sterling is werkzaam als model. Daarnaast heeft ze haar eigen nagelstudio opgezet. Naast haar werk is de vrouw van David Ospina zeer druk met haar gezin. Op haar Instagram pagina deelt ze ook graag foto’s van alle leuke uitjes die ze met het gezin maken. Zo bezoeken ze zeer uiteenlopende plekken. Ze gaan graag naar het strand, maar zijn ook op tour in de woestijn gegaan.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Colombiaanse doelman David Ospina

David Ospina is een zeer ervaren Colombiaanse doelman. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Atlético Nacional, een club uit zijn geboorteland. Voor deze club maakte hij ook zijn debuut in het seniorenvoetbal. In 2008 kwam Ospina in Europa terecht en tekende een contract bij het Franse OGC Nice. Dit bleek een geweldige stap te zijn, want hij speelde tot 2014 voor de club.

Toen kwam er een mooie kans voor hem voorbij en tekende hij een contract bij het prachtige Arsenal. In Londen moest Ospina het helaas vaker dan hem lief was doen met een plaats op de bank. Hij kwam dan ook maar tot een handjevol wedstrijden voor de Gunners. In 2018 werd hij uit zijn lijden verlost en verhuurde Arsenal hem aan Napoli. Deze club nam hem na dat jaar definitief over van Arsenal.

Wil jij nou nog meer zien van Jesica Sterling? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!