Jessica Joy is de exotische vriendin van Keanan Bennetts

Jessica Joy heeft al heel wat gezien van de wereld op jonge leeftijd. Dat komt omdat ze van beroep model is. In haar vrije tijd gaat ze het liefst met Keanan op vakantie. Ze is al in Dubai, Thailand, de Bahamas en Amsterdam geweest. Scroll naar beneden om foto’s van het knappe model te zien. Tevens vind je onderaan ook haar Instagram-account. In haar tijdlijn staan nog veel meer landen en plekken waar ze is geweest.

Nog meer informatie over de vriendin van Keanan Bennetts

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Jessica Joy vliegt als model de hele wereld over

De tekst gaat verder onder de foto’s

Keanan Bennetts speelt bij Borussia Mönchengladbach

In 2018 maakte Keanan de overstap van Tottenham Hotspur naar Borussia Mönchengladbach. De club uit de Bundesliga betaalde 2,25 miljoen euro voor hem. De in 1999 geboren linksbuiten speelde in de jeugd alleen maar voor Tottenham Hotspur. Hij heeft echter nooit zijn debuut kunnen maken voor het eerste. Bij Borussia Mönchengladbach komt het talent wel aan spelen toe. Ook voor England onder de 21 heeft hij al aardig wat minuten mogen maken.

 

De vriendin van Keanan Bennetts op Social Media

Nog meer foto’s van Jessica Joy zien? Bezoek dan eens haar Instagram-account.

 

Natuurlijk vind je hier nog veel meer Engelse WAGS. Een overzicht met alle Engelse WAGS op deze website vind je hier. Je vindt hier bijvoorbeeld Rebekah Vardy de vrouw van Jamie Vardy.