Jessica Kroos is de vrouw van Toni Kroos

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Jessica Kroos en Toni Kroos hebben samen twee kinderen

Toni en Jessica hebben een zoon en een dochter

Jessica Kroos is natuurlijk de vrouw van de wereldberoemde voetballer Toni Kroos. Één van de beste middenvelders van de afgelopen 10 jaar. Jessica en Toni kennen elkaar al vanaf hun school tijd. De vrouw van Toni Kroos hielp hem met studeren omdat Toni dit lastig vond in combinatie met het voetbal. Echter was er toen nog geen sprake van een relatie. In 2008 begon het stel te daten waaruit uiteindelijk een relatie ontstond. Sinds Juni 2015 mag Jessica zich de vrouw van Toni Kroos noemen. Het stel is de trotse ouders van zoon Leon en dochter Amelia.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Toni Kroos de speler

Iedereen die voetbal een beetje volgt kent Toni Kroos natuurlijk. Deze op 4 januari 1990 geboren Duitser behoort tot de beste middenvelders van het afgelopen decennium. Toni Kroos heeft zo’n beetje alles gewonnen wat er te winnen valt op voetbal gebied. Om maar even een klein lijstje te maken: 4x CL, 1x WK, 3x UEFA Super Cup. Om het dan nog niet te hebben over het aantal titels in de competitie, wereldbeker voor clubs en ga zo maar door.

Hoe begon het met Toni Kroos

Uiteraard is Toni ook ergens begonnen. Dit deed hij bij het Duitse Greifswalder SC. Maar uiteindelijk belandde hij in de jeugd van Bayern Munchen. Bij deze club maakte hij ook zijn debuut in het grote mensen voetbal. Eerst in het tweede team en vervolgens het eerste. Bij Bayern beleefde Toni Kroos ook zijn grote internationale doorbraak. Hij won de CL met de club en kwam uiteindelijk tot 130 optredens voor de club.

Real Madrid

Tegenwoordig is Toni Kroos actief bij het grote Real Madrid. Bij deze club heeft hij zijn echte stempel op het voetbal weten te drukken. Zo presteerde zijn team het om 3x achter elkaar de CL te winnen. Het afgelopen seizoen is Real een beetje in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. En vallen de prestaties behoorlijk tegen. Hopelijk voor Toni krijgt zijn trainer Zidane het weer aan de praat.

Wil jij nou nog meer zien van Jessica Kroos? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Suggestie van WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!