Jessica Lemarie Pires is de vrouw van Arsenal legend Robert Pires

In 2006 gaven Jessica Lemarie en Arsenal legend Robert Pires elkaar het ja-woord. Door de voetbalcarriere van Robert woonde het gezin in Engeland, Spanje en zelfs India. Na de voetbalcarriere van Robert zijn ze nadat ze een jaar in India woonde terug verhuist naar hun vaderland Frankrijk. Jessica houdt zich op dit moment vooral bezig met haar modellen werk en haar eigen badkleding merk Kymina. Het merk maakt ecologisch verantwoorde badbakken voor vrouwen. Benieuwd naar foto’s van Jessica? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vrouw van Robert Pires

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Jessica en Robert hebben samen drie kinderen

De tekst vervolgt onder de foto’s

Robert Pires is een van de Arsenal legendes

De Franse middenvelder heeft een hele mooie carriere achter de rug. Hij speelde voor het Franse FC Metz en Marseille. Hij verhuisde daarna naar Arsenal waar hij 189 wedstrijden speelde en 62 keer wist te scoren. In het seizoen 2003-2004 wist hij samen met Arsenal onder leiding van Arsène Wenger ongeslagen kampioen te worden. In 2006 verruilde hij Arsenal voor het Spaanse Villarreal waar hij nog eens vier jaar speelde. Aston Villa en FC Goa uit India waren de laatste twee clubs waar de legend voor speelde. Tussen 1996 en 2004 kwam hij uit voor het nationale elftal van Frankrijk. Met zijn vaderland werd hij in 1998 wereldkampioen en in het jaar 2000 Europees kampioen.

Nog meer foto’s van de vrouw van Robert Pires

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Jessica Lemarie Pires? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

Meer WAGS uit Frankrijk vind je op de pagina met Franse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld Erika Choperena de vrouw van Antoine Griezmann.