Jessica Melena is de knappe vrouw van Ciro Immobile

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Ondernemer
  • Bijzonderheden: Studeerde onderzoekswetenschappen

Deed mee aan een Missverkiezing

Jessica Melena is de vrouw van Ciro Immobile. Deze Italiaanse schoonheid studeerde onderzoekswetenschappen. Uiteraard kon niemand om de schoonheid van Jessica Melena heen. Dit resulteerde in haar deelname aan de Missverkiezing van 2009 waar ze de 1e plaats pakte en werd bekroond tot Miss Mediterraneo. In 2011 kwamen Jessica en Ciro met elkaar in contact via een gemeenschappelijke vriend. Sindsdien is het stel niet meer van elkaars zijde geweken. Op 23 mei 2014 gaven Jessica en Ciro elkaar het ja-woord. Zodoende gaat Jessica Melena voortaan als Jessica Immobile door het leven. Het Italiaanse stel heeft samen drie kinderen, twee dochters en één zoon. Bekijk hier beneden snel de prachtige foto’s van de vrouw van Ciro Immobile!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Doelpuntenmachine Ciro Immobile

Ciro is een Italiaanse spits die werd geboren op 20 februari 1990. Deze man heeft een geweldig neusje voor de goal. Ciro komt uit de jeugd van Juventus. Ook maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van De Oude Dame, maar kwam niet verder dan vijf optredens voor de club. Juventus verhuurde Ciro vervolgens aan Siena, US Grosseto en Pescara. Echter kon hij na terugkeer bij Juventus niet rekenen op veel speeltijd. Dit deed hem doen besluiten een driejarig contract bij Genoa te tekenen. Dit is nog maar een klein deel van alle clubs die Ciro gediend heeft. Na Genoa kwam hij uit voor Torino, Borussia Dortmund, Sevilla FC, Torino en uiteindelijk zijn huidige club Lazio Roma! Bij Lazio is Ciro helemaal op zijn plaats. Hij scoort aan de lopende band en is een ware plaag voor elke defensie.

Wil jij nou nog meer zien van Jessica Melena? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Sara Carbonero de beeldschone vrouw van Iker Casillas. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!