Jessica Ziolek is de knappe vriendin van Arkadiusz Milik

  • Nationaliteit: Pools
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en ondernemer
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen kledingmerk

Jessica Ziolek heeft haar eigen kledingmerk opgezet

Jessica Ziolek is de vriendin van Arkadiusz Milik. Dit jonge Poolse stel is momenteel woonachtig in Napels. Arkadiusz Milik staat momenteel onder contract bij SSC Napoli. Jessica is een drukke dame die hard aan de weg timmert om succesvol te worden. Ze is werkzaam als model en is daarnaast druk bezig met haar eigen onderneming. Ze heeft namelijk haar eigen kledingmerk opgericht. Zelf staat ze dan ook regelmatig model in kleding die ze zelf heeft ontworpen. De vriendin van Arkadiusz Milik kan dan ook helemaal haar ei kwijt in een modeland als Italië.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Ajacied Arkadiusz Milik

Arkadiusz Milik is een Poolse spits die werd geboren op 28 februari 1994. Milik speelde in de beginjaren van zijn carrière in zijn geboorteland Polen. Op 17 december 2012 maakte hij de overstap naar de Duitse competitie. Hij tekende een contract bij Bayern Leverkusen. Echter tot veel wedstrijden voor Leverkusen is het niet gekomen. Hij werd eerst verhuurd aan FC Augsburg en werd vervolgens verhuurd aan Ajax, met een optie tot koop. Milik maakte op 3 augustus 2014 in de Johan Cruijff Schaal zijn debuut voor het eerste van Ajax. In het begin waren de fans van Ajax redelijk sceptisch over de nieuwe spits. Maar na verloop van tijd won Milik het vertrouwen van de fans. Dit kwam natuurlijk vooral vanwege het prima spel dat hij liet zien.

Uiteindelijk werd Milik op 1 april 2015 definitief overgenomen van Leverkusen. Hij tekende een contract in Amsterdam tot medio 2019. Helaas heeft hij dit contract nooit helemaal uitgediend. In Augustus van 2016 werd Milik namelijk verkocht aan Napoli. Ajax had een zeer goed bod ontvangen van de Italianen en kon deze moeilijk weigeren. Ze ontvingen uiteindelijk 32 miljoen euro voor de Pool. Milik maakte op 21 augustus 2016 zijn debuut voor Napoli. Helaas scheurde Milik in oktober tijdens een interland voor polen zijn voorste kruisband af. Hierdoor stond hij maanden lang aan de kant. Op 13 september 2017 speelde Milik pas weer zijn eerste volledige wedstrijd voor Napoli. Inmiddels heeft de Pool al dik 70 wedstrijden voor de club uit Napels gespeeld.

Wil jij nou nog meer zien van Jessica Ziolek? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!