Joana Sanz is de knappe vrouw van Dani Alves

  • Nationaliteit: Spaans
  • Geboortedatum: 06-09-1993
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Is negen jaar jonger dan Dani Alves

Joana Sanz, de vrouw van Dani Alves

Joana Sanz is de vrouw van Dani Alves. Dit Spaans Braziliaanse stel leerde elkaar in 2015 kennen. In die tijd speelde Dani Alves nog voor FC Barcelona. Joana Sanz is een zeer succesvol model. Ze won diverse internationale prijzen en stond model voor o.a. Gucci en Jimmy Choo. In 2017 gaven de twee tortelduifjes elkaar het jawoord. Ben jij benieuwd naar de prachtige vrouw van Dani Alves? Bekijk hier beneden dan snel haar foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Dani Alves de voetballer

Dani Alves is waarschijnlijk één van de beste rechtsbacks van de afgelopen twintig jaar. De Braziliaan heeft een geweldige staat van dienst. In 2002 tekende Dani Alves een contract bij Sevilla. Bij deze club beleefde hij zijn doorbraak voor het grote publiek. Hij won o.a. tweemaal de UEFA Cup met Sevilla. In juni van 2008 tekende Dani Alves een contract bij FC Barcelona. Er werd 30 miljoen euro voor hem betaald aan Sevilla. Bij Barcelona ontwikkelde Dani Alves zich één van de beste rechtsbacks van dat moment. Het team waarin hij speelde was fantastisch en won alles wat er te winnen viel. Met Barcelona won Dani Alves 3x de Champions League, 3x de UEFA Super Cup en werd hij 6x kampioen van Spanje.

Na acht seizoenen vertrok Alves bij Barcelona en tekende een contract bij Juventus. Hij bleef echter maar één seizoen bij de club uit Italië. Daarna liet hij zijn contract ontbinden en vertrok hij richting Parijs, om bij Paris Saint-Germain te gaan spelen. Met PSG werd hij twee keer achter elkaar kampioen van Frankrijk. In 2019 liet Dani Alves Europa achter zich en keerde terug naar zijn geboorteland. Hier speelt hij tegenwoordig voor São Paulo en zal daar naar alle waarschijnlijkheid ook zijn carrière afsluiten.

Wil jij nou nog meer zien van Joana Sanz? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Wat dacht je van: Federica Nargi, de mooie vriendin van Alessandro Matri. Bekijk haar snel op de volgende pagina!