Jocelyn Burgardt de knappe vriendin van Edison Cavani

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model en samba danseres
  • Bijzonderheden: Heeft samen met Edison een dochtertje

Jocelyn is werkzaam als model en danseres

Jocelyn Burgardt is de vriendin van Edison Cavani. In 2018 kregen Jocelyn en Edison een relatie. Ze is werkzaam als model en samba danseres. Begin 2019 beviel Jocelyn van hun dochtertje. Jocelyn blijft graag buiten de media. Zo is ze niet actief op social media en geeft zelden tot nooit een interview. Toch hebben wij een aantal mooie foto’s van Jocelyn op onze site staan. Bekijk ze snel hier beneden.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Topspits Edison Cavani

Edinson Cavani werd geboren in Salto op 14 februari 1987. Hij is een Uruguayaans-Italiaans voetballer dit op dit moment uitkomt voor de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Edison begon zijn loopbaan in zijn geboorteland. Hij begon in de jeugd van Danubio. Voor deze club kwam hij twee seizoenen uit, waarna hij de grote stap richting Europa maakte. In januari van 2007 tekende Cavani een contract bij het Italiaanse Palermo. Bij Palermo maakte Cavani een goede ontwikkeling door en dat trok de aandacht van Napoli. Deze club huurde hem eerst voor een seizoen en trok hem daarna definitief aan voor een bedrag van 16 miljoen euro. Tijdens de seizoenen bij Napoli ontpopte Cavani zich als echte topspits en wist hij het net met grote regelmaat te vinden.

Paris Saint-Germain

In de zomer van 2013 maakte Cavani een grote transfer naar Frankrijk. Hij tekende een contract bij Paris Saint-Germain. Deze club betaalde een toen der tijd mega bedrag van 65 miljoen euro aan Napoli. Bij Paris Saint-Germain scoort Cavani erop los en is hij een ware plaag voor iedere verdediging.

Wil jij nou nog meer zien van Jocelyn Burgardt? Ga dan snel naar de Instagram van haar man voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!