Joëlle Witschge-Bulthuis is de vrouw van voetballer Dave Bulthuis

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Hebben samen een kindje genaamd Rio

 

Wat weten we nog meer over Joëlle Witschge Bulthuis

Joëlle haar achternaam zal je vast bekend voorkomen. Ze is namelijk de dochter van oud Ajax speler Richard Witschge. Joëlle werd geboren op 18 november 1991 in Barcelona. Dit komt omdat hij vader toen der tijd bij FC Barcelona onder contract stond.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Joëlle verdiend haar geld als model

Dat Joëlle een knappe dame is dat zien we allemaal wel. Ze verdiend hier zelfs haar brood mee. In 2010 deed ze mee aan de modellenwedstrijd Elite Model Look. Maar helaas wist ze deze niet te winnen. Je kan Joëlle ook kennen van haar deelname aan Expeditie Robinson 2017, hierin werd ze 15e.

In de zomer van 2019 zijn Joëlle en Dave ouders geworden van hun eerste kindje genaamd: Rio. Later dat jaar in december is het stel getrouwd en mogen ze elkaar man en vrouw noemen.

Wat weten we over Dave Bulthuis

Dave Bulthuis is geboren in Amsterdam op 28 juni 1990. Hij verruilde SC Heerenveen in januari 2019 voor Ulsan Hyundai FC in Zuid-Korea.

Hij kwam uit voor RKSV DCG, VPV Purmersteijn en FC Volendam voordat hij in de jeugdopleiding van FC Utrecht kwam. Hij debuteerde op 15 mei 2011 als basisspeler in het eerste elftal, in een thuiswedstrijd tegen AZ. Van 2014 tot medio 2017 speelde Bulthuis in Duitsland voor 1. FC Nürnberg in de 2. Bundesliga. Vervolgens ging hij in Azerbeidzjan spelen voor Qäbälä PFK. Bulthuis tekende in januari 2018 een contract voor 2,5 seizoen bij sc Heerenveen, maar in januari 2019 vertrok hij naar Zuid-Korea om te gaan spelen voor Ulsan Hyundai FC.

Wil jij nou nog meer zien van Joëlle? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van eigen bodem misschien wel wat voor je!