Jolisa Janssen is de leuke vriendin van Jorrit Hendrix

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Jolisa en Jorrit hebben samen twee kinderen en gaan in 2020 trouwen

Wat weten we nog meer van de vriendin van Jorrit Hendrix

Ten eerste weten we dat Jolisa en Jorrit al lang een stelletje zijn. Ten tweede weten we dat het jonge stel inmiddels al twee kinderen heeft. Ze wonen samen in Eindhoven en de toekomst ziet er rooskleurig uit. Het is niet bekend of de vriendin van Jorrit Hendrix een baan heeft of nog studeert. Wellicht heeft Jolisa hier helemaal geen tijd voor en gaat al haar aandacht uit naar haar twee kindjes.

 

Onder de foto’s vind je meer info over Jolisa Janssen

Jolisa Janssen en Jorrit Hendrix gaan trouwen

In 2020 gaat het gebeuren, het stel gaat dan elkaar het ja-woord geven. Zal Jolisa vanaf dan de naam Hendrix gaan dragen of blijft ze ook haar eigen naam Janssen houden?

 

Jorrit Hendrix, kind van de club

Hendrix speelt al vanaf zijn 9e voor PSV. Daarvoor heeft hij heel even bij SV Panningen uit zijn geboorteplaats Panningen gespeeld. De linksbenige middenvelder maakte zijn officiële debuut voor het eerste van PSV in 2013. Inmiddels heeft hij al meer dan 150 wedstrijden in het shirt van PSV mogen spelen. Met zijn prijzenkast is niets mis. Jorrit Hendrix won in 2012 het Europees kampioenschap onder de 17. Met PSV werd hij al drie keer kampioen van de Eredivisie en veroverde hij twee keer de Johan Cruijff Schaal. De vriendin van Jorrit Hendrix, Jolisa Janssen kan niet anders als trots op hem zijn.

 

Natuurlijk vind je hier alle vriendinnen van vrouwen van het eerste van PSV. Benieuwd naar wie ze zijn? Klik dan hier.