Jordyn Huitema is de vriendin van Alphonso Davies

Ze is geboren op 8 mei 2001 in Chilliwack, British Colombia, Canada. Huitema is half Nederlands half Canadees en heeft twee broers genaamd Brody en Trent. Huitema is een echte sportfamilie, haar broer Trent speelt ijshockey en Brody speelt voetbal. Jordyn speelt zelf op hoog niveau voetbal. In 2018 zou ze tekenen bij TSS FC Rovers maar op 23 juli 2018 maakte ze bekend te gaan spelen voor het vrouwenelftal van PSG. In het veld staat ze in de aanval en blijkt ze ook nog eens een geboren leider te zijn. De bondscoach heeft haar dan ook de aanvoerders band gegeven.

Meer informatie voer de vriendin van Alphonso Davies

  • Nationaliteit: Nederlands/Canadees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Voetbalster
  • Bijzonderheden: Jordyn is half Nederlands half Canadees. Ze is tevens speler van PSG en aanvoerster van het nationale team van Canada

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alphonso Davies en Jordyn Huitema

In 2018 werd Jordyn Huitema in Canada uitgeroepen tot speelster van het jaar onder de 17. In datzelfde jaar won Alphonso Davies die prijs bij de mannen. Beide spelers kwamen uit voor de club Vancouver Whitecaps dus het kan bijna niet anders dat de twee elkaar daar hebben leren kennen. Het stel is al sinds hun 16e bij elkaar. Huitema als Davies spelen inmiddels allebei in Europa en dat niet voor de minste clubs. Huitema komt uit voor het vrouwen elftal van Paris Saint Germain terwijl Alphonso Davies bij Bayern München speelt.

 

Meer foto’s van de vriendin van Alphonso Davies

Bezoek het Instagram-account van Jordyn Huitema als je nog meer informatie en foto’s van haar wil zien.

 

Een overzicht met alle Nederlandse WAGS vind je hier. Hier vind je bijvoorbeeld Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt.