Jordyn Huitema is de vriendin van Alphonso Davies

Net als haar vriend speelt Jordyn op hoog niveau voetbal. Ze komt uit voor voor het nationale vrouwen elftal van Canada waar ze aanvoerster is. Tevens speelt ze bij PSG in Frankrijk. Ze heeft een Nederlandse vader en een Canadese moeder. Ze is in Canada geboren en leeft daar al vanaf haar geboorte. Ze heeft daarnaast nog een broertje genaamd Brody.

Meer informatie voer de vriendin van Alphonso Davies

  • Nationaliteit: Nederlands/Canadees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Voetbalster
  • Bijzonderheden: Jordyn is half Nederlands half Canadees. Ze is tevens speler van PSG en aanvoerster van het nationale team van Canada

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alphonso Davies is speler van Bayern München

1 juli 2019 maakte de Canadese voetballer de overstap van Vancouver naar Bayern München. 10 miljoen euro maakte de Duitse club over voor het talent. 65 wedstrijden speelde Davies in de MLS. Zijn eerste paar wedstrijden speelde hij voor Bayern München II. Inmiddels staat de teller bij het eerste team op meer dan 20 wedstrijden. Hij wist onder andere al de Duitse beker en de Bundesliga te winnen. Sinds 2017 speelt de verdediger ook voor het Canadese nationale elftal.

 

Meer foto’s van de vriendin van Alphonso Davies

Bezoek het Instagram-account van Jordyn Huitema als je nog meer informatie en foto’s van haar wil zien.

 

Een overzicht met alle Nederlandse WAGS vind je hier. Hier vind je bijvoorbeeld Annekee Molenaar de vriendin van Matthijs de Ligt.