Jorgelina Cardoso de knappe vrouw van Angel Di Maria

  • Nationaliteit: Argentijns
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Hebben samen twee dochters

Jorgelina en Di Maria stapte in 2011 in het huwelijksbootje

Jorgelina Cardoso is de vrouw van Angel Di Maria. Dit Argentijnse stel is momenteel woonachtig in Parijs. In deze stad speelt Di Maria voor Paris Saint-Germain. Jorgelina en Di Maria kwamen elkaar in 2009 tegen. Twee jaar later besloten ze te trouwen. Samen hebben ze twee dochtertjes. Dit stel houdt ervan om leuke dingen te doen met hun gezin. Zo gingen ze o.a. naar Disneyland en gaan ze op bezoek bij Messi en zijn familie.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Argentijns international Angel Di Maria

Angel Di Maria is een Argentijnse voetballer die op dit moment onder contract staat bij Paris Saint-Germain. Di Maria werd geboren in Rosario, Argentinië. In deze stad werd ook Lionel Messi geboren. In 2007 kwam Di Maria naar Europa en tekende een contract in Portugal bij Benfica. Na drie seizoenen bij Benfica vertrok Di Maria naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Hij ging bij het grote Real Madrid spelen. Bij deze transfer was een bedrag van 33 miljoen euro gemoeid.

Manchester United

Op 26 augustus 2014 tekende Angel Di Maria een contract bij Engelse grootmacht Manchester United. Zij betaalde maar liefst 75 miljoen euro voor de Argentijn. De coach destijds was Louis van Gaal. Hij was niet onder de indruk van Di Maria en liet hem vaak op de bank zitten. Na een jaar vertrok de record aankoop in het Britse voetbal alweer uit Engeland.

Paris Saint-Germain

Het Franse Paris Saint-Germain bood Di Maria de reddende hand en contracteerde de Argentijn. Zij maakte een bedrag van 65 miljoen euro over naar Manchester United. Bij PSG lijkt Di Maria als herboren. Samen met Neymar en Mbappe vormt hij de voorhoede en zijn ze een ware plaag voor elke verdediging. Inmiddels heeft Di Maria al meer dan 100 wedstrijden voor PSG gespeeld en daar zullen er nog een hoop bijkomen als hij dit niveau weet te behouden.

Wil jij nou nog meer zien van Jorgelina Cardoso? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!