Josepha Pjanic de vrouw van Miralem Pjanic

  • Nationaliteit: Italiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Josepha Pjanic en Miralem Pjanic hebben samen een zoontje

Josepha en Miralem hebben een zoontje

Josepha Pjanic is de vrouw van Miralem Pjanic. Het schijnt dat Miralem verschillende vrouwen heeft versleten in het verleden. Waarschijnlijk heeft hij Josepha ontmoet toen hij in Italië ging spelen. Aangezien Josepha de Italiaanse nationaliteit heeft. Josepha en Miralem hebben samen een zoontje. Josepha blijft graag uit de media en geeft zelden tot nooit een interview.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Miralem Pjanic middenvelder van Juventus

Pjanic werd in Zvornik geboren, maar na het uitbreken van de Bosnische Oorlog in 1992 vluchtte het gezin Pjanic naar Luxemburg. In Luxemburg begon hij ook met voetballen van een kleine club. Na goed spel in de jeugd werd Pjanic overgenomen door FC Metz. Op 6 juni 2008 vertrok Pjanic bij FC Metz en tekende bij Olympique Lyonnais een vijfjarig contract tot medio 2013. In 2011 stond Pjanic op de radar van een hele hoop Europese topclubs. Uiteindelijk vertrok hij naar Italië en tekende een contract bij AS Roma. Bij deze club groeide Pjanic uit tot een ware publiekslieveling.

Hij was een echte dirigent op het middenveld van de club uit Rome. Na meer dan 150 wedstrijden te hebben gespeeld voor de club besloot Pjanic te vertrekken. Hij tekende in juli 2016 een contract bij Juventus. Met deze transfer was een bedrag van 32 miljoen euro gemoeid. Met Juventus werd Pjanic al meerdere malen landskampioen en stond zelfs in de finale van de Champions League.

Wil jij nou nog meer zien van Josepha Pjanic? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!