Julia is de spontane vriendin van Timo Baumgartl

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Julia en Timo hebben samen een labrador

Wat weten we nog meer van Julia

Op de Instagram pagina van de vriendin van Timo Baumgartl is te zien dat ze veel tijd doorbrengen met hun labrador. Duidelijk is dat het stel graag erop uit gaat. Veel foto’s zijn gemaakt in de natuur zoals op het strand of in het bos. Of Julia studeert of werkt is niet bekend. Wel is bekend dat ze net als haar vriend Timo graag sport. Op haar foto’s is te zien dat ze aan turnen doet.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Timo Baumgartl maakt transfer naar PSV

De Duitse verdediger uit Böblingen, Duitsland heeft in de zomer van 2019 de overstap gemaakt naar PSV. VfB Stuttgart heeft 10 miljoen euro ontvangen van de Eindhovenaren. Voor het eerste van Duitsland is Timo nog niet uitgekomen de concurrentie is natuurlijk ook moordend. Een voordeel voor PSV is dat hij zich wel volledig op de club uit Eindhoven kan focussen.

 

Samen een nieuw avontuur

Timo Baumgartl en zijn vriendin Julia wonen inmiddels in Nederland en zien dit als een nieuw avontuur in hun leven. Zal het stel nog meer van Europa gaan zien? Dat zal waarschijnlijk gaan liggen aan het feit hoe goed Timo presteert.

 

Andere WAGS

Landgenoot én teamgenoot Daniel Schwaab heeft een relatie met Lisa Schwaab. Hier vind je meer info over de vrouw van Daniel Schwaab