Julia Torralbo de vriendin van Barcelona speler Junior Firpo

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Full time moeder
  • Bijzonderheden: Julia Torralbo en Junior Firpo hebben samen een dochtertje

Julia Torralbo en Junior Firpo zijn elkaars jeugdliefde

Julia Torralbo is de leuke Spaanse vriendin van FC Barcelona verdediger Junior Firpo. Het stel is al vanaf jonge leeftijd bij elkaar. Ze zijn samen de trotse ouders van een dochtertje. Ze heet Jannet.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Junior Firpo kwam in 2019 over van Real Betis

Junior Firpo is geboren in Santo Domingo op 10 mei 1996. Alhoewel hij van Dominicaanse komaf is, is hij al uitgekomen voor het onder de 21 elftal van Spanje. Met dit team won hij in 2019 het EK onder de 21. Junior Firpo is geboren op de Dominicaanse Republiek. Maar verhuisde al op jonge leeftijd naar Spanje. Via verschillende clubs in Spanje kwam hij in de opleiding van Real Betis terecht. In 2017 verlengde hij zijn contract bij Betis tot medio 2021. Echter heeft hij dit contract niet volledig uitgediend. Gezien het feit dat hij de aandacht van FC Barcelona trok met zijn goede spel. De linksback tekende in augustus 2019 een contract tot medio 2024 bij FC Barcelona, dat achttien miljoen euro voor hem betaalde aan Betis. Dat kreeg daarbij tot twaalf miljoen euro extra in het vooruitzicht aan eventuele bonussen.

Wil jij nou nog meer zien van Julia Torralbo? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van de collega van Junior Firpo misschien wel wat voor je!