Julia Vigas is de leuke vrouw van Thiago

Julia heeft op haar Instagram-account meer dan 100.000 volgers. Op het account is goed te zien waar ze zich het liefst mee bezig houdt. Dat is natuurlijk haar gezin. Ze gaat het liefst met haar gezin leuke dingen doen. Op vakantie gaan ze ook graag. Of ze naast haar drukke gezinsleven een baan heeft is niet duidelijk. Nadat het Spaanse koppel lang een relatie hadden besloten ze in 2015 te trouwen.

Meer informatie over de vrouw van Thiago

  • Nationaliteit: Spaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Julia Vigas en Thiago zijn in 2015 met elkaar getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Thiago speler van Bayern München

Thiago Alcântara heeft in 2013 de transfer van FC Barcelona naar Bayern München gemaakt. De club betaalde 25 miljoen euro aan de Catalanen. De centrale middenvelder speelde tussen 2009 en 2013 68 wedstrijden voor Barcelona. Echter vond hij dat hij meer speelminuten moest maken. Omdat hij deze niet kreeg besloot hij de overstap te maken naar de Bundesliga. Thiago speelde voor de club uit München inmiddels meer dan 160 wedstrijden. De prijzenkast van de Spanjaard staat behoorlijk vol. Hij won onder andere de Champions Leauge, meerdere malen de Bundesliga maar hij won ook viermaal de La Liga. Sinds 2011 komt Thiago Alcântara ook uit voor Spanje. Echter heeft hij sinds dien pas 35 wedstrijden gespeeld. De concurrentie op zijn positie in Spanje is erg groot.

 

De vrouw van Thiago op Social Media

Ben je benieuwd naar meer foto’s van de Júlia Vigas? Bekijk dan ook eens haar Instagram-account.

 

Meer Spaanse WAGS vind je hier. Hier vind je bijvoorbeeld zangeres Edurne. Edurne is de vrouw van de Spaanse keeper David de Gea