Schaats schoonheid Jutta Leerdam

Wij stellen aan je voor: Jutta Leerdam. Deze schoonheid op schaatsen is pas begin 20, maar timmert hard aan de weg de nieuwe Ireen Wust van Nederland te worden. Jutta is sinds 2016 actief als professioneel schaatser. In de jaren hiervoor behaalde ze al successen als junior.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Professioneel schaatser
  • Bijzonderheden: Heeft een relatie met Koen Verweij

Jutta Leerdam heeft een relatie met Koen Verweij

Niet alleen op de schaatsbaan is Jutta succesvol, maar ook daarnaast. Ze heeft namelijk Koen Verweij aan de haak geslagen. Of andersom dat kan natuurlijk ook.
Jutta is een echt trainingsbeest en doet er alles voor om haar lichaam in perfectie conditie te krijgen. Dit resulteert niet alleen in goede resultaten op het ijs, maar ook daarnaast. Zo zijn haar billen namelijk verkozen tot mooiste billen van Nederland 2019. Hiermee volgde ze collega schaatster Suzanne Schulting op.

Dat haar billen in de smaak vallen is niet zo vreemd. Alleen al als we naar het aantal volgers van Jutta haar Instagram kijken. Deze mensen volgen haar vast niet voor niks. Haar Instagram staat namelijk vol met prachtige foto’s. Waar ze op de meest tropische stranden poseert in bikini. Zo te zien geniet Jutta met volle teugen van het leven, dit samen met haar vriend Koen Verweij. Wij geven jullie in ieder geval groot gelijk!

Nog geen genoeg gekregen van Jutta Leerdam? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Cristiano Ronaldo misschien wel wat voor je!