Karin Jiminez de prachtige vrouw van Santiago Arias

  • Nationaliteit: Colombiaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Karin Jiminez en Santiago Arias hebben eind 2019 hun tweede kindje gekregen

Karin Jiminez was Miss Colombia

Karin Jiminez is de beeldschone vrouw van oud Psv speler Santiago Arias. In eigen land is de schoonheid van deze brunette ook niet onopgevallen gebleven. Ze is namelijk Miss Colombia geweest. Sinds 2013 mag Karin Jiminez zich de vrouw van Santiago Arias noemen. Het stel heeft elkaar ontmoet in eigen land, waarna zij naar Portugal verhuisde toen Arias bij Sporting ging spelen. Hier kwam hij helaas niet helemaal uit de verf en vertrok richting Nederland om bij Psv te gaan spelen.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Karin en Santiago hebben samen twee kinderen

Santiago Arias is geboren in het beruchte Medellin op 13 januari 1992. Hij kwam via Sporting naar Europa om het hier te gaan maken. Helaas was het huwelijk tussen hem en Sporting geen groot succes en belandde hij daar op de bank. Gelukkig voor hem was Psv op zoek naar een goede rechtsback met aanvallende intenties. Ze kwamen Arias op het spoor en namen hem uiteindelijk over van Sporting. Tijdens zijn tijd in Nederland groeide Arias uit tot één van de beste rechtsbacks bij de Eredivisie. Dit bleef niet onopgemerkt en trok de aandacht van het grote Atletico Madrid. Hij tekende in juli 2018 een contract tot medio 2023 bij Atletico, dat circa €11.000.000,- voor hem betaalde aan PSV.

Wil jij nou nog meer zien van Karin Jiminez? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen en ontdek nog meer WAGS op onze site! Klik op de volgende PAGINA en laat je verrassen met de volgende WAG!