Karine Ferri is de beeldschone vriendin van Yoann Gourcuff

  • Nationaliteit: Frans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Tv presentatrice en model
  • Bijzonderheden: Heeft twee kinderen met Yoann

Presenteert The Voice Kids in Frankrijk

Karine Ferri is de vriendin van Yoann Gourcuff. In veel gevallen is de voetballer bekender dan zijn vrouw of vriendin. Maar in dit geval gaat dat waarschijnlijk niet op. De glorietijd van Yoann Gourcuff is inmiddels wel aan zijn einde gekomen. Dit terwijl zijn vriendin Karine Ferri tegenwoordig ontzettend veel te zien is op de Franse televisie. Dit Franse stel kwam medio 2011 bij elkaar en ze hebben twee kinderen samen. De vriendin van Yoann Gourcuff presenteert een aantal grote shows op de Franse tv. Zo is ze de presentatrice van de Franse versie van The Voice Kids. Naast haar werk voor de televisie is Karine Ferri ook werkzaam als model en is ze met grote regelmaat te vinden op de cover van een tijdschrift.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Frans international Yoann Gourcuff

Yoann Gourcuff werd geboren in het Franse Ploemeur op 11 juli 1986. De bijnaam van Gourcuff is “Petit Zizou”. Hij kwam in 2001 in de jeugdopleiding van Stade Rennes terecht. Voor deze club debuteerde hij in het seizoen 2003/2004 in het eerste elftal. Hij kwam tot 66 wedstrijden en 4 doelpunten. In juli van 2006 maakte hij de mooie transfer naar AC Milan. Bij deze transfer was een bedrag van 4,5 miljoen euro gemoeid. De eerste twee seizoenen kon Yoann rekenen op aardig wat speeltijd, maar dat werd steeds minder. Hij werd dan ook verhuurd aan Girondins Bordeaux. Tijdens zijn verhuurperiode maakte hij een goede indruk bij Bordeaux. Dit resulteerde erin dat hij definitief werd overgenomen van AC Milan.

Dit leverde de Italianen het mooie bedrag van 15 miljoen euro op! In de twee daarop volgende seizoenen wist hij zich te ontpoppen tot een belangrijke schakel in het team van Bordeaux. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt en wekte de interesse van Olympique Lyonnais. De interesse werd concreet en uiteindelijk maakte hij de overstap naar Lyon. Zij betaalde maar liefst 22 miljoen euro aan Bordeaux. In Lyon verbleef Yoann Gourcuff voor vijf seizoenen en was erg belangrijk voor de club. Uiteindelijk werd hij overbodig en haalde hij zijn oude niveau niet meer. Hij speelde nog voor Stade Rennes en Dijon. Op dit moment zit Yoann Gourcuff zonder club en heeft hij zijn carrière gepauzeerd. Of we hem nog eens terug gaan zien op de velden durven we niet te zeggen.

Wil jij nou nog meer zien van Karine Ferri? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Rebekah Vardy is de leuke vrouw van Jamie Vardy. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!