Karolina Bojar de prachtige vrouwelijke scheidsrechter in Polen

  • Nationaliteit: Polen
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Scheidsrechter
  • Bijzonderheden: Studeert rechten

Werd uitgeroepen tot Meest Sexy Arbiter van de Wereld

Karolina Bojar is één van de mooiste vrouwelijke scheidsrechters die er op de wereld rondlopen! Ze krijgt natuurlijk al meer aandacht vanwege het feit dat er niet zoveel vrouwelijke scheidsrechters zijn. Maar haar uiterlijk draagt hier uiteraard ook een hele hoop aan bij. Karolina Bojar is naast haar werk als scheidsrechter ook nog student. Ze studeert namelijk rechten aan de Universiteit van Kraków. Ze specialiseert zich op Sports & Intellectual Property Law. Haar vrije tijd besteed ze graag aan haar favoriete hobby, hardlopen. Bekijk hier beneden snel de prachtige foto’s van Karolina!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Poolse arbiter Karolina Bojar

Karolina besteed ook een hele hoop tijd aan social media. En weet het feit dat ze in de aandacht staat commercieel goed te gebruiken. Haar Instagram pagina telt dan ook een dikke 165.000 volgers. Bovenaan haar Instagram pagina staat ook een een mailadres voor de gene die met haar samen wilt werken. Op haar pagina vinden we verder een hele hoop foto’s met verschillende onderwerpen. Uiteraard komt voetbal erg veel aan bod. Maar ook kunnen we haar volgen door de vele reizen die ze heeft gemaakt. Zo komen er foto’s van Barcelona, Dubai, Thailand en Singapore voorbij. Wij zijn in ieder geval fan van Karolina Bojar geworden en hopen dat we haar snel in de finale van de Champions League zien fluiten.

Wil jij nou nog meer zien van Karolina Bojar? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Jessica Melena is de knappe vrouw van Ciro Immobile. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!