Kate Wright is de prachtige vrouw van Rio Ferdinand

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Actrice
  • Bijzonderheden: Heeft haar eigen kledingcollectie

Rio en Kate zijn in 2019 getrouwd

Kate Wright is de vrouw van Rio Ferdinand. Deze op 3 juni 1991 geboren Britse schoonheid heeft sinds begin 2017 een relatie met Rio Ferdinand. Op 27 september 2019 stapte de twéé tortelduifjes in het huwelijksbootje. De vrouw van Rio Ferdinand is een bekende Britse tv actrice. Ze kreeg bekendheid met haar rol in de serie The Only Way Is Essex, hierin vertolkte ze de rol van Towie. In hun vrije tijd zijn Kate Wright en Rio Ferdinand regelmatig in de sportschool te vinden. Hit koppel is ontzettend fit, en laat dit graag zien op hun social media kanalen. Ben jij nou benieuwd geworden naar Kate Wright, de vrouw van Rio Ferdinand? Neem dan snel een kijkje hier beneden, want daar staan alle foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Rio Ferdinand de fantastische verdediger

Rio Ferdinand heeft voor een aantal van jullie vast geen introductie nodig. Maar de jongere lezers onder ons zullen hem minder goed kennen. Rio Ferdinand mag absoluut gerekend worden tot één van de beste verdedigers die Engeland heeft voortgebracht. Hij begon zijn carrière in de jeugd van West Ham United en voor deze club maakte hij op 5 mei 1996 zijn debuut tegen Sheffield Wednesday. Een aantal maanden later maakte hij ook zijn debuut voor het nationale team van Engeland. Rio Ferdinand speelde na West Ham United voor Bournemouth en Leeds United. De laatstgenoemde verkocht Ferdinand op 22 juli 2002 aan het grote Manchester United voor een bedrag van 29 miljoen pond.

Manchester United en Rio Ferdinand

Zijn periode bij Manchester United was zeer succesvol voor Ferdinand. Hij won vele prijzen met de club, zowel op international niveau als national niveau. Zo won hij de Champions League, werd 6x kampioen van de Premier League, won het wereldkampioenschap voor clubteams en won 3x de League Cup! Uiteindelijk speelde Rio Ferdinand vanaf het seizoen 2002/2003 t/m het seizoen 2013/2014 bij Manchester United. Op 12 mei 2014 verliet hij zijn geliefde United en ging opzoek naar een nieuwe uitdaging. In totaal kwam hij tot 454 wedstrijden voor The Red Devils!

Het einde van zijn carrière

Ria Ferdinand diende nog één club nadat hij Manchester United had verlaten. Hij tekende een contract bij het gepromoveerde Queens Park Rangers. Helaas hielden ze het niet lang vol in de Premier League en degradeerde ze alweer na één seizoen terug naar de Championship. In 2015 besloot Rio Ferdinand dat het genoeg was. Hij kan terugkijken op een prachtige carrière en heeft enorm veel betekend voor het Britse voetbal! Tegenwoordig is hij actief als analist bij de televisie.

Wil jij nou nog meer zien van Kate Wright? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Michela Persico de mooie vriendin van Daniele Rugani. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!