Katie Kane (Goodland) de vrouw van Harry Kane

Katie Williams, goed voor meer dan 145.000 volgers op Instagram heeft samen met Harry twee kindjes. Ze heeft een opleiding gevolgd aan de Chingford Foundation School. Wat ze precies gestudeerd heeft is niet duidelijk. Ze werkt nu als fitness instructrice. In haar vrije tijd besteed ze haar aandacht natuurlijk het liefst aan haar kinderen en man Harry.

 

Meer over de vrouw van Harry Kane

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Werkt als fitness instructrice
  • Bijzonderheden: Katie Kane (Goodland) is pas net getrouwd met Harry Kane, de twee kennen elkaar echter al jaren.

De tekst gaat verder onder de foto’s

Harry Kane de onbetwiste nummer een bij Tottenham Hotspur

De Engelse spits staat week in week uit in de basis bij de club uit Londen. Hij scoort het ene na het andere doelpunt voor de Spurs. Ook penalty’s kan je aan Kane overlaten, 95% van de penalty’s die hij neemt gaan erin. Het ging hem echter niet altijd zo gemakkelijk af. Ondanks dat hij al sinds zijn jeugd bij Tottenham Hotspur speelt is hij in het verleden verhuurd andere clubs. Hij heeft bij Leyton Orient, Millwall, Norwich en Leicester gespeeld. Bij het nationale elftal van England staat hij ook altijd in de basis. Hij strevend inmiddels af op het doelpunten record van Wayne Rooney. Het is een kwestie van tijd voor hij het record van 53 doelpunten gaat verbreken.

 

Meer foto’s van Katie Kane

Bekijk het Instagram-account van de vrouw van Harry Kane voor meer foto’s.

 

Je vindt hier een overzicht van alle Engelse WAGS, mocht je er benieuwd naar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de vriendin van Harry Winks, Rosie Williams.