De knappe blondine Katja Kuhne is de vriendin van Marcel Sabitzer

Het Oostenrijkse topmodel heeft een heel druk leven. Naast haar modellenwerk is ze ook fotograaf en natuurlijk moeder. Ze komt voor haar werk in veel verschillende landen. Ze werkt voornamelijk in Europa waarbij ze het meest naar modeland Italië moet. Het stel heeft samen een dochtertje én ze hebben twee hondjes genaamd Coco & Jessy. Als ze beide niet hoeven te werken gaan ze net als veel andere voetbalstellen het liefste op vakantie. Aan de foto’s op haar Instagram-account te zien gaan ze het liefst naar warme landen. Benieuwd naar foto’s van Katja Kuhne? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Marcel Sabitzer

  • Nationaliteit: Oostenrijks
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Katja en Marcel hebben samen een kindje

De tekst gaat verder onder de foto’s

Marcel Sabitzer is speler van RB Leipzig

De Oostenrijker speelt sinds 2014 voor de club uit de Bundesliga. Hij is echter wel een keer verhuurd aan RB Salzburg. Inmiddels heeft hij voor RB Leipzig al meer dan 140 wedstrijden mogen spelen. Daar wist hij al meer dan 30 keer te scoren. Bij zijn huidige werkgever won hij nog geen prijzen. Bij zijn vorige werkgever Rapid Wien deed hij dat wel. Hij wist met Rapid Wien onder andere de Oostenrijkse beker te winnen en het landskampioenschap. Marcel is de zoon van Herfried Sabitzer die ook profvoetballer is geweest.

 

Nog meer informatie en foto’s van Katja Kuehne

Kan je geen genoeg krijgen van de vriendin van Marcel Sabitzer? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

 

Benieuwd naar meer WAGS uit Oostenrijk? Wat dacht je van Shalimar Heppner de vriendin van David Alaba