Katrine Friis is de Deense schone van Andreas Christensen

  • Nationaliteit: Deens
  • Kleur haar: Donkerblond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Katrine en Andreas Christensen hebben samen een hondje genaamd Marley

Meer over Katrine Friis

Aangezien haar vriend op dit moment bij Chelsea speelt woont het stel in Londen. Of ze vaak thuis is, is maar de vraag. Het model moet vaak voor haar werk naar het buitenland. De vriendin van Andreas Christensen gaat in haar vrije tijd maar al te graag op vakantie. Dubai, LA, Parijs en Ibiza zijn landen waar het stel al is geweest. Op de foto’s is duidelijk te zien dat ze van dure merken houdt. Burberry, Louis Vuitton en Dior zijn merken waar ze zich graag in kleed.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Andreas Christensen speler van Chelsea

De Deense centrale verdediger is in de zomer van 2017 transfervrij overgenomen van Borussia Mönchengladbach. Christensen werd met Chelsea onder andere kampioen van de Premier League, hij won de UEFA Cup en de Engelse beker. Tevens komt Andreas Christensen uit voor het Deense nationale elftal. Hij mocht al meer dan 30 keer uitkomen voor zijn vaderland.

 

Katrine Friss op Social Media

Kan je geen genoeg krijgen van de vriendin van Andreas Christensen? Check dan hier haar Instagram-account voor meer foto’s.

 

Benieuwd naar meer Deense WAGS? Klik hier voor een overzicht. Denk bijvoorbeeld aan Theresa Kofoed de vrouw van Nicolai Jorgensen.