Kayla Cadorna is de knappe vriendin van aanvaller Connor Wickham

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Hebben samen een zoontje

Zijn sinds oktober 2015 een stel

Kayla Cadorna is de vriendin van Connor Wickham. Dit excentrieke Britse stel heeft sinds oktober 2015 een relatie. In april van 2017 kreeg het koppel hun eerste kindje, zoon Jaxon Peter Wickham. De vriendin van Connor Wickham is een opvallende verschijning, haar bovenlichaam is voor een groot deel bedekt met tattoos. Ze verdiend haar geld als professioneel fotomodel en stond vanwege haar tattoos al eens model voor het Australische tijdschrift Inked. Naast haar modellenwerk danst Kayla Cadorna in erotische shows. Hierbij trekken ze alles uit de kast om het publiek te vermaken. Ben jij na deze informatie benieuwd geworden naar de vriendin van Connor Wickham? Bekijk dan snel hier beneden haar prachtige foto’s!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Britse aanvaller Connor Wickham

Connor Wickham werd geboren in Hereford op 31 maart 1993. Via de jeugd van Ipswich Town kwam Connor Wickham in het betaald voetbal terecht. Hij speelde uiteindelijk ruim 65 wedstrijden voor de club waar het voor hem allemaal begonnen was. In juli van 2011 maakte Connor Wickham de overstap naar Sunderland, dat 8 miljoen pond voor hem betaalde. Door deze overstap maakte Wickham ook zijn debuut in de Premier League. Tijdens zijn periode bij Sunderland werd Connor Wickham tweemaal verhuurd. Eerst aan Sheffield Wednesday en vervolgens aan Leeds United. In augustus 2015 tekende Connor Wickham een contract bij Crystal Palace, deze club betaalde 10 miljoen euro voor de Brit. De Londenaren verhuren Wickham op dit moment aan zijn oude club Sheffield Wednesday, deze verhuurperiode loopt tot eind mei 2020.

Wil jij nou nog meer zien van Kayla Cadorna? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Erin Borini de prachtige vrouw van Fabio Borini. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!