Keila Garcia de vriendin van Arthur Melo

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Keila Garcia en Arthur Melo proberen hun privéleven zoveel mogelijk uit de media te houden

Wie is Keila Garcia?

Keila Garcia is de Braziliaanse vriendin van FC Barcelona middenvelder Arthur Melo. Deze Braziliaan is één van de grootste concurrenten van onze eigen Frenkie de Jong. Helaas proberen Arthur en Keila hun privéleven zoveel mogelijk buiten de media te houden. Er is dan ook weinig bekend over deze WAG. Wat wij wel weten, is dat Keila een prachtige WAG is. Haar foto’s hebben we uiteraard wel, bekijk ze daarom snel hieronder!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Arthur Melo de grote concurrent van Frenkie de Jong

Arthur Melo is geboren in Brazilië op 12 augustus 1996. Deze kleine Braziliaan speelt meestal als verdedigende middenvelder. In juli 2018 tekende deze kleine man een contract tot 2024 bij het grote FC Barcelona. Deze topclub betaalde €31.000.000,- voor de middenvelder. Hij kwam over van het Braziliaanse Gremio. Bij FC Barcelona behoort Arthur tot één van de directe concurrenten van onze eigen Frenkie de Jong. Tot op heden moet hij het echter vaker doen met een plaats op de bank dan Frenkie.

Arthur Melo debuteerde in 2018 voor het nationale team van Brazilië. Hiervoor doorliep hij de jeugdelftallen van zijn land. Op 8 september speelde Arthur zijn eerste wedstrijd voor zijn land. Dit was in de met 0-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen USA.

Wil jij nou nog meer zien van Keila? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van de collega van Arthur Melo misschien wel wat voor je!