Kim te Wierik is de mooie vrouw van Mike te Wierik

Heel veel is er niet bekend over Kim te Wierik. Ze heeft haar Instagram-account op privé staan. Gelukkig hebben we wel foto’s van haar weten te vinden. Op het Instagram-account van haar man staan namelijk wel foto’s van haar. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan vast verder naar beneden. Wat we verder weten van Kim is dat ze al enige tijd getrouwd is met Mike. Het stel woont samen in Groningen aangezien Mike te Wierik op dit moment voetbalt bij FC-Groningen. Houdt deze pagina goed in de gaten, deze wordt namelijk regelmatig voorzien van de laatste info over haar.

Nog meer informatie over de vrouw van Kim te Wierik

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: Sergio en Melanie hebben samen vier kinderen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Mike te Wierik is speler van FC Groningen

1 juli 2017 maakte Mike te Wierik de overstap van Heracles Almelo naar FC Groningen. Tussen 2010 en 2017 speelde hij maar liefst 143 wedstrijden voor de club uit Almelo. Hij wist voor zijn vorige werkgever zes keer het doel te vinden. De centrale verdediger uit Hengevelde speelde al meer dan 80 wedstrijden voor zijn huidige werkgever. In zijn jeugd speelde hij voor FC Twente. Tot een officiële wedstrijd voor het eerste van FC Twente kwam het echter nooit.

Nog meer foto’s van de vrouw van Mike te Wierik

Het Instagram-account van zijn vriendin staat helaas op privé. Gelukkig post hij heel af en toe foto’s van haar op zijn Instagram-account.

Ben je benieuwd naar andere WAGS?. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mikky Kiemeney de vriendin van Frenkie de Jong.