Kim Van Heur is de sportieve vriendin van Justin Hoogma

Net als haar vriend is Kim erg sportief. Ze zit namelijk op Tennis en op fitness. Zoals ze op haar Instagram-account aangeeft houdt ze erg van fashion. Op veel van haar foto’s is ze erg stijlvol gekleed. Ze verkoopt via haar kanaal KiFit gezonde sportdrankjes. Het Instagram-account van KiFit vind je hier. Of ze op hoog niveau tennist is niet duidelijk. Dat ze er passie voor heeft is heel duidelijk. Regelmatig zie je foto’s op haar Instagram-account voorbij komen dat ze aan het tennissen is. Benieuwd naar foto’s van Kim? Scroll dan verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Justin Hoogma

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Verkoopt gezonde sportdrankjes
  • Bijzonderheden: Is net als haar vriend erg sportief, ze zit op fitness en tennis

De tekst gaat verder onder de foto’s

Justin Hoogma is speler van FC Utrecht

De centrale verdediger is geboren is in Enschede heeft al behoorlijk wat clubs gehad voor hij bij FC Utrecht kwam. Zo speelde hij al onder andere al voor FC Twente (jeugd), Heracles Almelo en TSG Hoffenheim. Bij Heracles Almelo maakte hij tot nu toe de meeste minuten daar speelde hij 36 wedstrijden. Justin heeft ook al voor Nederland onder de 19, 20 en 21 mogen spelen. Een wedstrijd in het eerste van Nederland zal er voorlopig, met de sterke concurrentie voor hem niet inzitten. Zijn transferwaarde werd in 2019 op 2,5 miljoen euro geschat.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Justin Hoogma

Kan je geen genoeg krijgen van Kim Van Heur? Bekijk dan eens haar Instagram-account voor nog meer foto’s.

Op deze website vind je natuurlijk nog veel meer WAGS. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beau de Boer vriendin van Calvin Stengs.