Kim Vandoninck de mooie vriendin van Yannick Thoelen

  • Nationaliteit: Belgisch
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Danseres
  • Bijzonderheden: Is professioneel danseres

Kim Vandoninck is professioneel danseres

Kim Vandoninck is de vriendin van Yannick Thoelen. De relatie tussen deze twee gaat vele jaren terug en dit stel heeft samen een hele hoop meegemaakt. Kim Vandoninck is professioneel danseres van beroep. Op haar Instagram pagina staan ook verschillende filmpjes waarop ze haar kunsten laat zien. De vriendin van Yannick Thoelen en hijzelf hebben al een hele hoop van de wereld gezien. Ze gaan graag samen op reis, zo zijn ze al in New York geweest en ook Ibiza kunnen de afstrepen. Bekijk nu snel de prachtige foto’s van Kim Vandoninck op Wagsandmore!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Belgisch doelman Yannick Thoelen

Yannick Thoelen werd geboren in het Belgische Tessenderlo op 18 juli 1990. Deze doelman kwam in de jeugd uit voor de volgende clubs: Veerle Sport, Westerlo Sport, Lommel SK en Verbroedering Geel. Voor de laatstgenoemde maakte Yannick Thoelen zijn debuut in het eerste elftal. Dit was in de tweede klasse van het Belgische voetbal. Hierna kwam Yannick Thoelen uit voor KV Mechelen, dit bleef echter maar bij twee wedstrijden. Hij werd door Mechelen verhuurd aan Lommel United. Deze club nam hem na één seizoen definitief over.

Met Lommel United acteerde Yannick Thoelen in de Belgische Proximus League. Yannick Thoelen vertrok uiteindelijk naar KAA Gent en ging weer op het hoogste niveau spelen. Echter op veel speeltijd kon hij niet rekenen bij de club uit Gent. Nadat hij naar het tweede elftal werd verwezen vertrok Yannick Thoelen naar zijn oude club KV Mechelen. Bij deze club is hij momenteel eerste doelman.

Wil jij nou nog meer zien van Kim Vandoninck? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!