Kira Winona, de knappe Duitse vriendin van David Neres

“I’m David Neres. Come to me.” Dit is de legendarische zin waarmee David Neres, Kira Winona heeft versierd. Toen David naar Ajax kwam was hij nog vrijgezel. Maar als snel liet David zijn oog op Kira vallen en maakte hij zijn move met zijn legendarische openingszin.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

 

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Fitnessinstructrice en model
  • Bijzonderheden: Werd versierd door David Neres met de legendarische zin: I’m David Neres. Come to me.

I’m David Neres. Come to me.

Dat David voor Kira is gevallen vinden wij niet zo vreemd. Wanneer we door haar Instagram pagina heen gaan worden we spontaan verliefd op deze dame. Jullie zullen ook wel niet vreemd opkijken als we vertellen dat Kira Winona haar geld verdiend als model. Daarnaast is deze sport freak ook actief als fitness instructrice.
Kira pendelt tegenwoordig op en neer tussen Londen en Amsterdam. Voor haar werk woont ze namelijk in de Britse hoofdstad. Wanneer Kira niet in Nederland is vermaakt David Neres zich met het spelen van videogames. Fifa in het bijzonder. Wij zien Neres zelf liever spelen op het echte veld voor Ajax. Want deze Braziliaanse samba voetballer is een genot om naar te kijken tijdens zijn wedstrijden voor Ajax.

Ben jij na deze WAG opzoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Daley Blind en tevens collega van David Neres misschien wel wat voor jou!