Klaudia Franova is de vriendin van de Slowaakse speler Matus Bero

Klaudia Franova is geboren in Trencin, Slowakije. Waar ze haar vriend Matus Bero heeft leren kennen is niet bekend. Heel veel is er niet bekend over de Slowaakse brunette. Op het Instagram-account van de Slowaakse voetballer is wel te zien dat ze al enige tijd samen zijn. Lang geleden posten hij al foto’s van haar op zijn Social Media account. We denken dat ze het liefst uit de spotlights blijft. Ze heeft immers haar Instagram-account op privé staan. Gelukkig hebben we wel foto’s van haar. Scroll vast verder als je benieuwd bent.

Nog meer informatie over de vriendin van Matus Bero

  • Nationaliteit: Slowaaks
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden:Komt uit Trencin Slowakije

De tekst gaat verder onder de foto’s

Matus Bero is speler van Vitesse

De Slowaakse middenvelder kwam op 3 juli 2018 over van de Turkse club Trabzonspor. De club uit Arnhem betaalde 1,64 miljoen euro voor hem. Hij speelde 38 wedstrijden voor de club uit Turkije. Hij wist drie keer te scoren voor zijn vorige werkgever. Tussen 2013 en 2016 speelde hij in zijn vaderland voor de club AS Trenčín die uitkomt in de hoogste competitie van dat land. Bij Vitesse staat de teller inmiddels op meer dan 15 wedstrijden. Sinds 2016 is hij ook international van Slowakije. Hij mocht al meer dan vijf keer het shirt van zijn vaderland dragen.

Bekijk nog meer foto’s van de vriendin van Matus Bero

Ben je benieuwd naar nog meer foto’s van Klaudia Franova? Bekijk dan eens het Instagram-account van haar vriend Matus. Daar staan namelijk nog meer foto’s van haar.

Benieuwd naar andere WAGS? Je vindt hier bijvoorbeeld ook Estelle Bergkamp de vriendin van Donny van de Beek.