Kristie Willems is de vriendin van Marco van Ginkel

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Heeft samen met de zus van van Ginkel bedrijf en blog.
  • Bijzonderheden: Marco van Ginkel en zijn vriendin Kristie Willems hebben al sinds 2010 in een relatie

Kristie Willems heeft een eigen blog

Samen met de zus van Marco van Ginkel heeft Kristie een succesvol lifestyle blog. Daarnaast doen ze aan Social media beheer, Influencer marketing, Marketing & PR en Copywriting. Ze doen dit onder de naam NXT Stories Je vindt hier het Instagram-account van Danielle van Ginkel. Marco van Ginkel en zijn vriendin Kristie gaan samen graag op reis. Het stel is al op veel vakantiebestemmingen geweest. Denk aan New York, San Francisco en Mauritius. Al sinds hun jeugd is het stel bij elkaar.

 

De tekst gaat verder onder de foto’s

Marco van Ginkel speler van Chelsea

Vitesse ontving in de zomer van 2013 9 miljoen euro van Chelsea. Een ontzettend hoog bedrag voor Vitesse al helemaal in die tijd. Een jaar later werd hij door Chelsea verhuurd aan AC Milan. Vervolgens werd van Ginkel nog tweemaal verhuurd. Namelijk aan Stoke City en PSV. Met PSV werd van Ginkel twee keer landskampioen in de Eredivisie. Met Chelsea, ondanks dat hij weinig speelde won hij eenmaal de Champions League en UEFA Cup.

 

Kristie Willems op Social Media

De vriendin van Marco van Ginkel heeft haar eigen Instagram-account afgeschermd. Op het Instagram-account van haar blog nxt stories verschijnen wel eens foto’s van haar en de zus van van Ginkel.

 

Benieuwd naar meer WAGS van Chelsea? Bekijk hier een overzicht. Je vindt hier onder andere de vrouw van Kurt Zouma, Sandra Zouma.