Larisa Stollenwerk is de vriendin van Joel Matip

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Student
  • Bijzonderheden: Joel Matip heeft Larisa na de overwinning op Barcelona ten huwelijk gevraagd

Wat weten we nog meer over Larisa Stollenwerk

Het leek onbegonnen werk, toch wist Liverpool de 3-0 achterstand tegen Barcelona weg te poetsen. De vriendin van Joel Matip was in het stadion en kreeg na de wedstrijd en nog grotere verassing! Joel Matip vroeg de Duiste ten huwelijk! Natuurlijk zei ze ja. In 2020 gaat het Duitse stel trouwen. Op haar foto’s (hieronder_ is te zien dat Larissa erg van luxe en vakanties houdt. Ze gaat samen met haar vriend maar al te graag naar een warm land of naar een spa.

 

Onder de foto’s gaat de tekst verder

Joel Matip speler van Liverpool

Van 2009 tot 2016 speelde de Duitse centrale verdediger voor Schalke 04. Hij kwam voor de club uit Gelsenkirchen op 194 officiële wedstrijden. 1 juli 2016 verliet hij de club transfervrij voor Liverpool. Bij Liverpool hoeft Matip niet altijd op een basisplaats te rekenen. Virgil van Dijk staat altijd in de basis. Klopp rouleert daarnaast vaak tussen Matip, Louvren en Gomez. In de Champions League finale tegen Tottenham mocht hij in de basis starten. Mede door zijn goede spel won Liverpool de beker met de grote oren.

 

Larissa Stollenwerk op Social Media

Wil je meer foto’s van de vriendin van Joel Matip zien? Bekijk dan eens haar Instagram account.

 

Ben je benieuwd naar andere Duitse WAGS? Wat dacht je van de vrouw van Mario Götze, Ann-Kathrin Brömmel. Een overzicht met Duitse WAGS vind je hier.