Larissa Pereira uit Brazilië is de vrouw van Roberto Firmino

Als je het Instagram-account van de vrouw van Roberto Firmino bekijkt zie je gelijk dat ze deze goed georganiseerd heeft. Ze heeft meer dan 550.000 volgers. Voor haar volgers heeft ze een overzichtelijke tijdlijn gemaakt. Elke gebeurtenis heeft zijn eigen icoon. Zo zie je gebeurtenissen over Liverpool, haar vakanties naar Ibiza, Berlijn en Rome maar ook over het WK van 2018 in Brazilië. Zowel Larissa Pereira als haar man Firmino zijn gelovig. Daarnaast is Larissa druk bezig met haar eigen kledinglijn. Het Instagram-account van deze kledinglijn vindt je hier.

 

Meer informatie over Larissa Pereira

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Donkerblond
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Heeft een eigen kledinglijn
  • Bijzonderheden: Robert Firmino en Larissa Pereira zijn in 2017 met elkaar getrouwd

De tekst gaat verder onder de foto’s

Roberto Firmino speelt bij Liverpool

1 juli 2015 ontving de Duitse club TSG Hoffenheim 41 miljoen euro voor de Braziliaanse spits. Sinds zijn komst bij Liverpool kon hij snel op een basisplek rekenen. Inmiddels staat de teller al op meer dan 150 wedstrijden. Firmino wist al meer dan 50 keer het doel te vinden voor de club uit Engeland. Hij wist met Liverpool Tottenham Hotspur te verslaan in de finale van de Champions League.

 

Larissa Pereira op Social Media

Meer foto’s van de vrouw van Roberto Firmino zien? Check haar Instagram-account.

 

Klik hier voor een overzicht van meer Braziliaanse WAGS. Je vindt hier bijvoorbeeld de vrouw van Marcelo, Clarice Alves.