Larissa Saad uit Brazilië is de vrouw van Lucas Moura

Larissa Saad is erg populair op Instagram. Ze heeft meer dan 200.000 volgers. Je treft op haar Instagram-account vooral foto’s van haar man en zoontjes. Ze zal het wel erg druk hebben thuis met al die mannen om haar heen. Daarnaast is te zien dat ze graag naar voetbalwedstrijden gaat en zich kleed in designermerken. Het is niet bekend of Larissa een baan heeft. Ze zal sowieso wel veel tijd kwijt zijn aan haar drie mannen in huis.

 

Meer informatie over de vrouw van Lucas Moura

  • Nationaliteit: Braziliaans
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep:
  • Bijzonderheden: Larissa Saas en Lucas Moura zijn in 2016 getrouwd

De tekst vervolgt onder de foto’s

Lucas Moura speelt bij Tottenham Hotspur

De Braziliaanse vleugelaanvaller maakte begin 2018 de overstap van PSG naar Tottenham Hotspur. De Franse club ontving een bedrag van 28,4 miljoen euro. Daarvoor speelde bij bij het Braziliaanse São Paulo. Die club ontving 40 miljoen euro van PSG begin 2013. Voor PSG speelde Moura meer dan 150 wedstrijden en wist het behoorlijk wat prijzen te winnen. Mede door de komst van Neymar kwam Moura minder aan spelen toe. Voor de club uit Londen speelde Lucas inmiddels al meer dan 50 wedstrijden. Hij was met The Spurs dicht bij de Champions League overwinning in het seizoen 2018/2019.

 

Meer foto’s van de vrouw van Lucas Moura

Benieuwd naar meer foto’s van Larissa Saad? Bekijk dan eens haar Instagram-account.

 

Opzoek naar meer WAGS uit Brazilië? Check dan hier het overzicht. Hier vind je onder andere Keila Garcia de vriendin van Arthur Melo.