Larissa is de super leuke vriendin van Alexander Büttner

Al sinds 2018 zijn Larissa en Alexander een stelletje. Waar de twee elkaar hebben ontmoet is niet bekend. De twee hebben samen een hondje genaamd Simba. Het stel woont op dit moment in New England, Amerika. Ze wonen hier aangezien Alexander voor de club New England Revolution speelt. Helaas is het Instagram-account van Larissa privé. Gelukkig is die van Alexander dat niet. Hij post regelmatig foto’s van hem en zijn vriendin. Benieuwd naar de foto’s? Scroll dan vast verder naar beneden.

Nog meer informatie over de vriendin van Alexander Büttner

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Onbekend
  • Bijzonderheden: De twee hebben elkaar in 2018 leren kennen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Alexander Büttner speelt bij New England Revolution

Op dit moment speelt Alexander Büttner in de MLS. Of hij al officiële minuten heeft gemaakt is niet bekend. Voordat hij naar Amerika verhuisde heeft hij even zonder club gezeten. Zijn contract bij Vitesse werd namelijk niet verlengt. De speler uit Doetinchem heeft veel te danken aan de club uit Arnhem. Bij Vitesse speelde hij de sterren van de hemel. Mede hierdoor verdiende hij een transfer in 2012 naar het grote Manchester United. Ondanks dat hij maar 13 wedstrijden speelde voor de club uit de Premier League wist hij wel de Premier League met ze te winnen.

Nog meer foto’s van vriendin van Alexander Büttner

Het Instagram-account van zijn vriendin staat helaas op privé. Gelukkig post hij zelf regelmatig foto’s van haar op zijn Instagram-account.

Ben je benieuwd naar andere WAGS?. Wat dacht je bijvoorbeeld van Mikky Kiemeney de vriendin van Frenkie de Jong.