Laura Benschop is de beeldschone vriendin van Davy Klaassen

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Groen
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Kreeg rond 2016 een relatie met Davy Klaassen

Laura Benschop is professioneel model

Laura Benschop is de vriendin van Davy Klaassen. Deze prachtige blondine kreeg rond 2016 een relatie met Klaassen. Daarvoor had Davy Klaassen jarenlang een relatie met Amber Moolenbeek. Dat Laura Benschop professioneel model is, daar zal je niet vreemd van opkijken. Want deze WAG is werkelijk waar prachtig om te zien. Ze woont samen met haar vriend Davy Klaassen in Bremen, hier staat Davy momenteel onder contract bij Werder Bremen. Vanwege haar werk is Laura Benschop nog regelmatig in onze hoofdstad te vinden. Nieuwsgierig geworden naar deze beeldschone WAG? Scroll dan snel naar beneden!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud Ajacied Davy Klaassen

Oud Ajacied Davy Klaassen werd geboren op 21 februari 1993 in Hilversum. Klaassen kwam in 2004 terecht in de jeugdopleiding van Ajax. Op 27 november 2011 debuteerde hij in het eerste van Ajax, in de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. In deze wedstrijd scoorde hij al na 42 seconden in het veld te hebben gestaan. Dit was een absoluut record voor een debutant bij Ajax. Klaassen groeide uit tot een absolute sterkhouder in Amsterdam en werd zelfs in het seizoen 2015/2016 aanvoerder van het team. Na een dikke twaalf jaar onder contract te hebben gestaan in Amsterdam besloot Klaassen dat het tijd was voor een volgende stap in zijn carrière.

Op 15 juni 2017 tekende Klaassen een contract bij Everton. Ronald Koeman was daar op dat moment trainer. Ajax incasseerde een bedrag van 27 miljoen euro voor Davy Klaassen. Helaas wist Klaassen niet te overtuigen in Engeland en nadat Ronald Koeman werd ontslagen kon Klaassen niet meer rekenen op veel speeltijd. Hierop besloot hij al na één seizoen te vertrekken bij Everton. Het Duitse Werder Bremen zag het wel zitten in de Nederlander en nam hem over voor 15 miljoen euro. Bij Werder Bremen lijkt Klaassen het voetbal weer te hebben gevonden en is hij inmiddels een zeer belangrijke schakel op het middenveld van de club.

Wil jij nou nog meer zien van Laura Benschop? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGSANDMORE.nl

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Dus klik snel op de volgende PAGINA!