De Duitse Laura is de vriendin van Lukas Klostermann

Er zijn niet veel WAGS die van beroep politievrouw zijn. Laura is dat dus wel! Sinds 2017 is ze officieel politievrouw. Of ze ook daadwerkelijk haar beroep op dit moment uitoefent is niet duidelijk. In haar vrije tijd is ze het liefst bij haar vriend. Ze gaan er graag samen op uit. Het liefst gaan ze de natuur in of oude steden bezoeken.

Nog meer informatie over de vriendin van Lukas Klostermann

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Politievrouw
  • Bijzonderheden: In september 2017 mocht ze zich officieel politievrouw noemen

De tekst gaat verder onder de foto’s

Lukas Klostermann is speler van RB Leipzig

Al vanaf 2014 is Klostermann speler van RB Leipzig. Hij verruilde VfL Bochum uit de Bundesliga 2 voor een bedrag van 1 miljoen euro. De in 1996 geboren verdediger heeft al meer dan 115 wedstrijden gespeeld. Sinds 2019 is hij ook international van Duitsland. Hij mocht al meer dan 10 keer uitkomen voor zijn vaderland. Hij heeft in zijn carriere nog geen prijzen gepakt. Echter denken we dat het een kwestie van tijd is voor hij zijn eerste zilverwerk gaat pakken.

 

Blijf up-to-date over de vriendin van Lukas Klostermann

Houdt deze pagina goed in de gaten als je niets wil missen van de Duitse Laura. Hier worden namelijk regelmatig nieuwe foto’s van haar gepost ook voorzien we deze van de nieuwste informatie. Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen op haar Instagram-account.

 

Een overzicht van alle Duitse WAGS op Wags And More vind je hier. Daar vind je bijvoorbeeld Franziska Halstenberg de vrouw van Marcel Halstenberg.