Leigh-Anne Pinnock is de knappe vriendin van Andre Gray

  • Nationaliteit: Engels
  • Kleur haar: Zwart
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Zangeres
  • Bijzonderheden: Zit in de meidengroep Little Mix

Deed mee aan X-Factor

Leigh-Anne Pinnock is de vriendin van Andre Gray. De volgers van de Premier League zullen Andre Gray wel kennen. Maar voor het overgrote deel zal Leigh-Anne Pinnock toch bekender zijn dan haar vriend Andre Gray. Leigh-Anne vergaarde haar bekendheid in 2011 door deel te nemen aan de Britse versie van het tv programma X-Factor. Aan dit seizoen van X-Factor deden nog meer zangeressen mee die later beroemd zijn geworden. Denk daarbij aan Perrie Edwards, Jesy Nelson en Jade Thirlwall. Leigh-Anne won het programma niet, maar vormde later wel de meidengroep Little Mix met de zojuist genoemde drie dames. De vriendin van Andre Gray tekende met haar meidengroep een contract bij het beroemde platenlabel van Simon Cowell.

De tekst gaat verder onder de foto’s

De voetballer Andre Gray

Andre Gray is een snelle sterke spits van Britse komaf. Hij heeft al een enorme waslijst aan clubs achter zijn naam staan. En dat op relatief jonge leeftijd. De meeste van deze clubs acteerde op een aantal niveaus onder de Premier League. In augustus van 2015 tekende Andre Gray een contract bij Burnley, dat zojuist was gedegradeerd uit de Premier League. Burnley betaalde 12,4 miljoen euro aan de oude club van Gray en brak daarmee hun eigen transferrecord. In zijn eerste seizoen bij Burnley werd Andre Gray meteen topscorer van de Championship met 25 doelpunten. Mede hierdoor promoveerde de club weer naar de Premier League. Andre Gray bleef nog één seizoen bij Burnley. Hierna tekende hij een contract bij zijn huidige club Watford. Deze club betaalde maar liefst 20,4 miljoen euro voor de spits. Bij Watford werd Andre Gray ploeggenoot van onder andere Daryl Janmaat.

Wil jij nou nog meer zien van Leigh-Anne Pinnock? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Charlotte Pirroni is de beeldschone vriendin van Florian Thauvin. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!