Lena Gercke de prachtige vriendin van Sami Khedira

Lena Gercke heeft voor sommige van jullie vast geen introductie nodig. Maar wij zetten toch graag alle puntjes over op een rij van dit supermodel! Dit Duitse supermodel werd geboren op 29 februari 1988 in Marburg, Duitsland. Lena is een multi talent. Ze staat model voor de grootste merken ter wereld. Ze zit in diverse tv programma’s in Duitsland en Oostenrijk. En daarnaast heeft ze ook nog haar eigen kleding merk!

De tekst gaat verder onder de foto’s

  • Nationaliteit: Duits
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blond
  • Beroep: Model en tv presentatrice
  • Bijzonderheden: Lena Gercke is een internationaal model en heeft daarnaast ook werk in diverse televisie programma’s

Lena is een echt multitalent

Lena haar modellen carrière begon in 2004 via een casting voor fastfoodketen Burger King. Hieruit vloeide wat werk voor haar en gaf haar de mogelijkheid haar naam op te bouwen. In 2006 deed ze mee aan Germany’s next topmodel, dat werd gepresenteerd door niemand minder dan Heidi Klum. Tegen haar eigen verwachtingen in won ze deze show en verdiende daarmee een contract bij een mode label.

Zo verscheen ze uiteindelijk in 2006 op de cover van de Duitse Cosmopolitan. En sleepte ze een contract in de wacht bij Microsoft. Enkele grote tijdschriften waarin ze stond zijn: Cosmopolitan, Sports Week en Glamour! En stond ze op posters van H&M, Mexx en Geox.

Wil jij nou nog meer zien van Lena Gercke? Ga dan snel naar haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar een andere leuke WAG? Dan is deze WAG van eigen bodem misschien wel wat voor je!