Lena Selnes is de prachtige vriendin van Alexander Sørloth

  • Nationaliteit: Noors
  • Kleur haar: Blond
  • Kleur ogen: Blauw
  • Beroep: Model
  • Bijzonderheden: Staat in Noorwegen bekend als de koningin van de selfie

Is professioneel fotomodel

Lena Selnes is de vriendin van Alexander Sørloth. Deze prachtige blondine is net als haar vriend van Noorse afkomst. Lena Selnes verdiend de kost als professioneel fotomodel. Na het bekijken van de foto’s begrijp je absoluut waarom. In Noorwegen heeft Lena Selnes de bijnaam De Koningin van de selfie! Dit komt natuurlijk vanwege alle prachtige foto’s op haar Instagram pagina. Momenteel woont het Noorse koppel in het Turkse Trabzon, hier speelt Alexander momenteel voor Trabzonspor. Bekijk nu snel de prachtige foto’s van de vriendin van Alexander Sørloth!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Oud FC Groningen speler Alexander Sørloth

Alexander Sørloth werd geboren in het Noorse Trondheim op 5 december 1995. Alexander begon in de jeugdopleiding van Rosenborg BK. Voor deze club maakte hij in 2013 zijn debuut voor het eerste elftal. Begin 2016 vertrok Alexander Sørloth naar onze eigen Eredivisie en tekende een contract bij FC Groningen. Groningen betaalde 550,000 euro voor Alexander. Bij FC Groningen werd er veel verwacht van de lange spits, helaas heeft hij deze verwachtingen nooit helemaal waar kunnen maken.

Op 1 juli 2017 vertrok Alexander weer uit de Eredivisie en tekende een contract in Denemarken bij FC Midtjylland. In Denemarken bleef het maar bij één seizoen voor hem. Hierna maakte hij de mooie overstap naar Premier League en tekende een contract bij Crystal Palace. Na één seizoen verhuurde Crystal Palace Alexander Sørloth achtereenvolgens aan het Belgische KAA Gent en aan zijn huidige werkgever Trabzonspor.

Wil jij nou nog meer zien van Lena Selnes? Ga dan snel naar haar Instagram pagina voor nog meer mooie foto’s!

Laat je verrassen door WAGS AND MORE

Laat je verrassen met nog meer mooie WAGS. Neem bijvoorbeeld: Roos America is de beeldschone vrouw van Ruud Vormer. Bekijk deze WAG nu snel op de volgende pagina!