Leonita Lekaj is de mooie vrouw van Granit Xhaka

Het stel is in 2017 met elkaar getrouwd en zijn in 2019 de trotse ouders geworden van een meisje. Haar 200.000 volgers zien dat Leonita zich graag kleed in de bekende duren merken. Moncler en YSL zijn merken die ze graag draagt. Ze houdt van de luxe en gaat dan ook graag het liefst zo vaak mogelijk uit eten in chique restaurants. Tevens gaat het stel graag op wintersport. Zowel Leonita Lekaj als haar man kunnen goed skiën.

 

Meer informatie over de vrouw van Granit Xhaka

  • Nationaliteit: Albanees
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Heeft een eigen onderneming
  • Bijzonderheden: Leonita Lekaj en Granit Xhaka zijn in 2017 met elkaar getrouwd

De tekst vervolgt onder de foto’s

Granit Xhaka enfant terrible van Arsenal

Borussia Mönchengladbach ontving in 2016 45 miljoen euro voor de Zwitserse middenvelder. Hij had daarvoor meer dan 100 wedstrijden gespeeld in de Duitse Bundesliga. Sinds 2016 kwam Granit Xhaka al meer dan 100 keer in actie voor Arsenal. Echter ging het aan het einde van 2019 een paar keer goed mis. De speler raakte in opspraak om zijn vreemde gedrag op en rond het veld. Voor Zwitserland kwam Xhaka al meer dan 80 keer in actie. Hij wist al meer dan 10 keer het doel te vinden.

 

Meer foto’s van de vrouw van Granit Xhaka

Bekijk het Instagram-account van Leonita als je geen genoeg kan krijgen van de Albanese schone.

 

Meer WAGS van Arsenal vind je hier. Check de Sitemap om snel naar een club of land te gaan die je zoekt of gebruik de zoekfunctie.