Lieke Martens, de knapste Nederlandse voetbalster

Deze dame heeft absoluut geen introductie nodig. We hebben het hier namelijk over de mooiste voetbalster van Nederland. Namelijk Lieke Martens! Deze schoonheid uit Bergen is uitgegroeid tot één van de beste voetbalsters ter wereld. Het is dan ook niet voor niks dat Lieke Martens op dit moment onder contract staat bij FC Barcelona. Zij is hier één van de absolute sterren van het elftal en werd dan ook groots gepresenteerd toen zij naar Barcelona kwam.

De tekst gaat verder onder de foto’s!

  • Nationaliteit: Nederlands
  • Kleur haar: Bruin
  • Kleur ogen: Bruin
  • Beroep: Professioneel voetbalster
  • Bijzonderheden: Heeft een relatie met doelman Benjamin van Leer

Heeft een relatie met doelman Benjamin van Leer

Het is zeker voor een groot deel aan Lieke Martens te danken dat in Nederland de aandacht voor vrouwenvoetbal in een stroomversnelling is gekomen. Niet alleen vanwege haar prachtige verschijning, maar ook zeker om haar voetbal kwaliteiten. Wat deze meid laat zien is absoluut bewonderenswaardig.

Buiten het veld scoort Lieke ook nog eens aardig. Ze heeft namelijk een relatie met doelman Benjamin van Leer. Die op dit moment nog onder contract staat bij Ajax in Amsterdam. Helaas voor hem kwam hij daar niet in aanmerking voor een plek onder de lat, en is mede daardoor uitgeleend aan andere clubs.

Nog geen genoeg gekregen van Lieke Martens? Check dan haar Instagram voor nog meer mooie foto’s!

Ben jij na deze WAG op zoek naar nog meer leuke WAGS? Dan is de vriendin van Frenkie de Jong misschien wel wat voor je!

Meer voetbalnieuws?

Kijk voor meer leuke voetbalsites op de volgende website.